Yllä olevalla kuvalla Kulttuurikuuri toivottaa kaikille oikein tunnelmallista ja elämyksellistä joulua! Yritin saada kissoistani söpöjä joulukuvia, mutta se ei jostain kumman syystä oikein onnistunut. Kattien lisäksi jouluseuranani ovat tänä vuonna muun muassa Lempi, Mielikuvituspoikaystävä, Tumma ja Paras mahdollinen maailma. Niistä kuulette blogissa lisää myöhemmin.

Joulumusiikkivinkkinä se, että Jouluradiolla on nykyään niin monta eri kanavaa, että luulisi löytyvän lähes jokaiselle mieluinen. Itse taidan seuraavaksi hakea Rouhea joulu -kanavalta vähän lisätsemppiä muun muassa siivoamiseen, joka on tässä kodissa vielä kovasti kesken. Tosin vain sen verran aion imuria heiluttaa, että voin sitten seuraavat kolme päivää hyvillä mielin makoilla sohvalla kirjojen kera.

Laittakaahan muuten vinkkiä tulemaan, jos on jokin kulttuuririento, jonne Kulttuurikuurin tulisi ehdottomasti suunnata ensi vuonna. Kommentoida voi julkisesti tähän alle tai yksityisesti sähköpostilla osoitteeseen meri.liukkonen (miuku) gmail.com.

Meri Liukkonen
Kulttuurikuuri-blogissa etsitään uusia kokemuksia. Tutkailen kulttuuria maallikon näkökulmasta, innostuneena ja suoraan. Taustaksi kerrottakoon, että työskentelen vapaana toimittajana ja opiskelen suomen kieltä ja kotimaista kirjallisuutta Helsingin yliopistossa. Taidenäyttelyihin ja muihin rientoihin menoa suunnittelin aiemmin jatkuvasti, mutta toteutus ontui. Siksipä ryhdyin syksyllä 2013 kulttuurikuurille. Tavoitteenani on nautiskella ainakin muutamasta uudesta kokemuksesta kuukausittain – olivat ne sitten mitä vain punk-bändin keikasta kokeelliseen balettiin. Blogissa raportoin kuurini tuloksia, kirjoitan kirjoista, poikkean välillä matkailemassa sivupoluilla ja testaan tosielämän pakopelejä. Kulttuurikuuri ilmestyi ensin Cult24-lehden sivustolla ja muutti Extemporen sivuille kesällä 2014. Palautetta voi antaa joko kommentteina kirjoituksiin tai viestillä osoitteeseen meri.liukkonen (a) gmail.com.