Minttu Mustakallion silmät. Ristin ne tästä lähtien komediasilmiksi. Mustakallio herkuttelee, ja nimenomaan silmillään, Kansallisteatterin uutuuskomediassa Dreamteam. Mustakallion tarkkaakin tarkempi rytmitaju on kuin omiaan teatterissa, jossa häntä pitäisi nähdä paljon enemmän – vaikka hauskahan hän on televisiossakin!

Minna Nurmelinin näytelmä neljästä naisesta ja heidän yhteisestä unelmastaan on täyttä tätä päivää. Virkistävä uutuus, jonka näyttelijäntyö on ihailtavan rentoa, ja mikä tärkeintä, vaivatonta seurata. Naisnelikosta Mustakallion lisäksi haluan eritoten nostaa talon oman näyttelijän Paula Siimeksen. Siimes tekee varsin herkullisen ja aidon roolityön, ja hänelle soisi jatkossakin entistä näkyvämpiä rooleja. Toimiva ja kompakti komedia naurattaa ja viihdyttää mieskatsojaakin – vai nimenomaan juuri heitä?

Artikkelikuva: Vertti Teräsvuori
Produktion internet-sivut

Arvio kirjoitettu 29.9.2014 esityksestä.